Gigi Becali spera. Basescu: Ma gandesc profund la Becali

GIGI BECALI a facut CIRC la Judecatoria Medgidia. Ce spune avocatul sau

Gigi Becali poate spera in continuare la gratiere. Presedintele Basescu i-a alimentat speranta patronului Stelei prin intermediul unei declaratii facute in urma cu cateva minute.

“Ma gandesc profund, serios(n.r.- la gratierea lui Gigi Becali). Eu sunt intr-o situatie si mai dificila. Nu discutam de o femeie cu patru copii acasa, nu e o decizie usoara”, a comentat seful statului situatia lui Gigi Becali.

Traian Basescu este la curent cu plangerile lui Becali, care a anuntat, in nenumarate randuri, chiar si prin intermediul unei scrisori, relele tratamente din Penitenciar. ” Dansul reclama modul de functionare a Penitenciarelor, am obligatia sa vad de ce aceasta administratie nu functioneaza”, a sunat promisiunea sefului statului pentru patronul Stelei.

Becali l-a rugat , prin intermediul scrisorii pe Basescu sa se mai gandeasca la gratiere, transmitandu-i acestuia ca inca mai crede in eliberare. Presedintele Romaniei a comentat subiectul scurt. “Toti credem in ceva”, a spus presedintele, lasand, in continuare, loc misterului.

Citeste si: Gigi Becali, primul interviu de la inchisoare: Imi cer iertare pentru tonalitate, dar este vocea durerii din inima si sufletul meu