Gigi Becali, transferat inapoi la Penintenciarul Jilava

Gigi Becali, finantatorul echipei Steaua Bucuresti incarcerat pentru trei ani si jumatate dupa ce a fost condamnat in dosarele Valiza si Schimbului de terenuri cu MApN, va fi transferat inapoi la Penitenciarul Jilava din Capitala, informeaza postul Romania Tv.

Gigi Becali va reveni la Penitenciarul Jilava dupa ce conducerea Administratiei Nationala a Penitenciarelor (ANP) a ajuns la concluzia ca toate cheltuielile facute de aceasta institutie de fiecare data cand latifundiarul din Pipera trebuie adus la Bucuresti pentru diferite termene aparute in dosarele sale sunt prea mari.

Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a dispus readucerea lui Becali la Jilava din considerente de ordin financiar. Astfel, Gigi Becali mai are procese in curs de judecare la Curtea de Apel Bucuresti si la Inalta Curte de Casatie si Justitie si trebuia adus de la Constanta in Capitala la fiecare termen de judecata.

ANP a decis ca acest lucru presupune costuri prea mari asa ca a dispus readucerea latifundiarului la penitenciarul Jilava pana la solutionarea dosarelor pentru un termen estimat la 5-6 luni. Ulterior, va putea fi dus din nou la Poarta Alba.

Sursa foto: realitatea.net