GIGI BECALI S-A SUCIT! NU il mai TOARNA pe PUIU POPOVICIU. UPDATE

GIGI BECALI a fost citat si se va prezenta, luni, in fata magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti. Latifundiarul din Pipera are calitatea de martor intr-un dosar in care principalul inculpat este omul de afaceri PUIU POPOVICIU. Dosarul, supranumit “BANEASA” este unul cu un PREJUDICIU TOTAL URIAS de aproximativ 335 de milioane de euro, informeaza postul B1 Tv.

UPDATE 12.45: Dupa ce finantatorul Stelei, GIGI BECALI, a sustinut in fata magistraților de la CURTEA de APEL Bucuresti (CAB) ca nu isi mai sustine denuntul impotriva lui PUIU POPOVICIU, latifundiarul si-a argumentat hotararea in fata jurnalistilor.

„Era la nivel de barfa (n.r. – facand referire la denuntul impotriva lui PUIU POPOVICIU). (…) Nu stiu, si eu am vorbit cu judecatorul si i-am spus – domnule nu pot sa spun ceva care ii convine procurorului ca sa nu se supere pe mine. I-am cerut de mai multe ori iertare procuroarei – si ei (n.r. – procurorii) isi fac meseria. Mi-e frica. Am spus numai adevarul din ceea ce stiu. Acolo in declaratie (n.r. – referitor la denuntul impotriva lui PUIU POPOVICIU) mai era si din ceea ce se barfea. Am spus din ceea ce stiu. Nu mai stiu atunci ce era, erau alte vremuri, alte lucruri, eu eram alt om”, a declarat GIGI BECALI.

In acelasi dosar, GIGI BECALI a mai depus marturie si in perioada in care era incarcerat la penitenciarul Poarta Alba, la momentul respectiv finantatorul Stelei refuzand sa jure pe BIBLIE despre care a afirmat ca nu este ortodoxa, noteaza sursa citata. GIGI BECALI ar putea fi adus in fata magistratilor de politisti in conditiile in care, omul de afaceri a mai fost citat in acest caz si a refuzat sa se prezinte la tribunal.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea