GIGI BECALI va primi LOVITURA de GRATIE din partea ARMATEI

GIGI BECALI a pierdut dreptul de a folosi marca STEAUA, conform unei decizii a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), insa aceste probleme sunt doar inceputul pentru latifundiarul din Pipera. Clubul Sportiv al Armatei (CSA) a inceput procedurile pentru stabilirea PREJUDICIULUI creat de folosirea marcii “STEAUA” de catre echipa lui GIGI BECALI in ultimii 10 ani, conform unui document obtinut de ProSport.

In acest sens, Clubul Sportiv al Armatei (CSA) a contactat Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania, care vor evalua PREJUDICIUL. Apoi, reprezentantii Armatei se vor adresa din nou in instanta pentru a-i cere despagubiri lui GIGI BECALI. Se asteapta ca acestea sa fie de peste 10 MILIOANE de euro.

CITESTE SI: Clubul Sportiv al Armatei isi mentine DISPONIBILITATEA de a continua DIALOGUL cu FC Steaua

GIGI BECALI va trebui sa plateasca si daca va dori sa pastreze marca STEAUA de acum incolo. Juristul CSA STEAUA, Florin Talpan, a anuntat ca Armata isi doreste 10% din veniturile pe care echipa de fotbal le incaseaza anual pentru a-i imprumuta lui GIGI BECALI marca “STEAUA”. Conform ultimului bilant oficial publicat de Registrul Comertului, STEAUA BUCURESTI a avut in 2013 incasari de 37 de milioane de euro. Astfel, Armata ar fi primit 3,7 milioane de euro.

In 2014, veniturile STELEI BUCURESTI au fost estimate la 25 de milioane de euro. Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a hotarat, la inceputul lunii decembrie, ca GIGI BECALI sa piarda marca STEAUA, dupa un litigiu cu Clubul Sportiv al Armatei (CSA) STEAUA. Decizia instantei este definitiva si irevocabila.

CITESTE SI: CSA vrea 10 la suta din VENITURILE STELEI in fiecare an pentru folosirea MARCII 

Dupa publicarea motivarii hotararii ICCJ, Armata a sustinut ca detine palmaresul si culorile Stelei, insa oficialii echipei de fotbal au negat acest lucru. CSA STEAUA a cedat dreptul de utilizare al marcii STEAUA catre Asociatia Fotbal Club STEAUA in 1998, insa societatea a fost falimentata. In locul ei a aparut Fotbal Club STEAUA, detinuta de GIGI BECALI, care a continuat sa foloseasca marca “STEAUA”.

Armata a contestat, insa, acest drept si, dupa ce Tribunalul Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti (CAB) i-au dat castig de cauza lui GIGI BECALI, Instanta Suprema a revenit si a hotarat ca omul de afaceri trebuie sa piarda marca “STEAUA”.

Sursa foto: sport.ro