Gigi Becali, vestea de ULTIMA ORA! Latifundiarul are voie sa faca ASTA!

Dupa o perioada mai putin fasta, GIGI BECALI are din nou motive de bucurie. Sefii penitenciarului Poarta Alba il lasa sa iasa la MUNCA, astfel ca patronul Stelei se duce in fiecare zi la Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi.

GIGI BECALI a iesit, marti dimineata, pentru a doua zi consecutiv la MUNCA, la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, informeaza romaniatv.net. Latifundiarul a mai MUNCIT si in trecut la nasul sau, insa si-a pierdut dreptul de MUNCA dupa ce a incalcat regulamentul inchisorii in ziua de permisie pe care a primit-o.

Citeste si: RUSINE MAI MARE CA ASTA N-A PATIT GIGI BECALI PANA ACUM

GIGI BECALI a contestat  in instanta suspendarea si a castigat. GIGI BECALI a declarat atunci ca se simte discriminat la Poarta Alba si s-a plans ca este pazit mereu de patru-cinci gardieni, in conditiile in care are un regim deschis de detentier.

Potrivit sursei citate, BECALI le-a mai spus judecatorilor ca atunci cand a fost lasat in permisie el a fost scos de la Poarta Alba cu o masina cu perdele si lasat intr-o comuna limitrofa, langa peninteniciar.

“M-au dat afara din puscarie, au zis ca nu se poate, m-au intrebat cu ce plec acasa si mi-au spus ca plec cu trenul. M-au dus cu masina cu perdele pe o straduta dintr-o comuna si de acolo am plecat la Bucuresti. Eu consider ca mi s-a facut o nedreptate prin modalitatea prin care mi s-a acordat invoirea. Mi s-a spus ca amanarea pe care mi-au dat-o e cauzata de faptul ca am vorbit la TV”, a spus GIGI BECALI.

GIGI BECALI A DEPUS CONTESTATIE LA EXECUTAREA PEDEPSEI

Sursa foto: dozadefotbal.ro