Gigi Becali vrea să dea afară un jucător de la FCSB după numai două partide oficiale

Gigi Becali a anunțat, luni, după numai două partide oficiale din noul sezon că se gândește să-l dea afară pe fundașul dreapta Claudiu Belu. Jucătorul l-a nemulțumit pe Becali prin evoluția din meciul cu Hermannstadt, câștigat de FCSB cu 4-3 în prima etapă de campionat.

Gigi Becali spune că Belu are deja ultimatum și e posibil să-l dea afară în perioada următoare. De altfel, FCSB caută deja un nou fundaș dreapta.
“Fundașul dreapta, Belu, a fost praf. Să mă ierte că folosesc cuvântul ăsta, dar asta e ceea ce cred eu. Caut să fac echipa puternică. Golurile le-am luat din cauza faptului că nu avem fundaș dreapta. Belu, dacă nu se prezintă cum trebuie în următoarele două luni, pleacă.

Citește și: REACȚIA SPUMOASĂ A LUI GIGI BECALI DUPĂ CE ANAMARIA PRODAN L-A POCNIT PE ALEXA: DACĂ ERAM ÎN LOCUL LUI…

A vrut să semneze contract alb să fie liber să plece. Acum mi-am dat seama ce înseamnă Steaua. Ai valoare, joci. Vina a jucat de 5 ori mai bine decât la Viitorul. Ori vii și faci treabă, ori vii și nu mai joci nici ce jucai la Astra. La Steaua nu avem timp, ori faci treabă, ori pleci. Belu are concurență, îl are pe Roman, îl are pe Ovidiu Popescu. La Steaua când vii, mai ales la început, nu ai nevoie de concurență”, a spus Gigi Becali la PRO X.

Claudiu Belu a venit la FCSB în această vară, liber de contract după despărțirea de Astră Giurgiu.

Sursa foto: sport