GIGI BECALI vrea sa intareasca ATACUL STELEI. LATIFUNDIARUL negociaza cu un VARF care a mai jucat in LIGA I

STEUA BUCURESTI si-a complicat considerabil sansele la castigarea titlului, dupa ce in ultimele doua partide a obtinut doar un punct, insa latifundiarul GIGI  BECALI, finantatorul gruparii din Ghencea, se gandeste, in continuare, deja la calificarea in grupele Ligii Campionilor.

Conform presei de profil din Bulgaria anunta ca GIGI BECALI negociaza transferul atacantului tunisian YOUNES HAMZA de la Ludogorets Razgrad, fostul jucator al Petrolului din Ploiesti fiind dorit de STEAUA si in vara anului trecut.

CITESTE SI: LOVITURA de TEATRU: HAMZA YOUNES a SEMNAT cu LUDOGORETS. UPDATE 

Jurnalistii de la sud de Dunare mentioneaza ca YOUNES HAMZA si GIGI BECALI s-au intalnit deja cu ocazia meciului  Steaua – Petrolul, care s-a disputat saptamana trecuta pe NATIONAL ARENA din Capitala.

YOUNES HAMZA a semnat in vara anului trecut cu Ludogorets Razgrad, insa atacantul tunisian nu s-a adaptat la campioana din Bulgaria asa cum s-a intamplat la Botev Plovdiv, reusind sa inscrie doar 4 goluri in 12 partide.

CITESTE SI: Antrenor BOTEV PLOVDIV: OFERTA STELEI pentru HAMZA nu ne satisface 

YOUNES HAMZA a fost dorit si in urma cu un an de STEAUA BUCURESTI, insa atacantul african a refuzat campioana din Liga I pentru un contract mai bun, din punct de vedere financiar, la Ludogorets. Fostul varf al Petrolului Ploiesti regreta acum alegerea si si-ar dori sa joace in Ghencea din vara, conform presei din Bulgaria.

Sursa foto: sport.ro