GIGI BECALI vrea sa-l dea AFARA pe DIRECTORUL ECONOMIC al Stelei

GIGI BECALI intentioneaza sa-l dea AFARA pe directorul economic al formatiei din GHENCEA, VALERIU ARGASEALA, informeaza Fanatik. Motivul pentru care s-a enervat BECALI este legat de faptul ca LPF a obligat STEAUA sa-i plateasca o suma foarte mare pe post de despagubiri lui ADRIAN CRISTEA.

GIGI BECALI il considera principalul raspunzator de aceasta situatie pe VALERIU ARGASEALA, presedintele pe probleme administrative al ros-albastrilor fiind la un pas de a fi data AFARA de la echipa din GHENCEA.
Latifundiarul din Pipera este furios deoarece ARGASEALA a blocat plecarea lui ADI CRISTEA in Israel, in aceasta iarna, iar clubul este nevoit sa-i plateasca 120 de mii de euro fotbalistului.

Citeste si: TRANSFER STEAUA: Presa poloneza anunta o mutare la echipa din Ghencea 

“Vali, ai zis ca rezolvi tu, am observat… Sa vedem de unde ii dai, poate din salariul tau, nu ma intereseaza, te descurci, eu nu iti dau nici un ban! Poate te dau si afara, nu e prima oara cand ma iau dupa tine si pierd procesele. Parca te pricepeai la contracte, acum ce facem? Sa vedem de unde ii dai tu banii”, a spus BECALI, potrivit sursei citate.

LPF a hotarat ca STEAUA trebuie sa-i plateasca lui CRISTEA 120 de mii de euro, suma ce reprezinta bonusul pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor, in timp ce “Printul” mai solicita inca 50 de mii de euro.

Sursa foto: cancan.ro