GIGI BECALI vrea sa petreaca inca 24 de ore in LIBERTATE

GIGI BECALI este convins ca in septembrie va mai avea parte de o zi alaturi de familie, informeaza postul B1 Tv. Latifundiarul din Pipera vrea sa ceara conducerii Penitenciarului Poarta Alba o noua permisie si, potrivit unor apropiati, si-a anuntat deja mama ca luna viitoare se vor reintalni

GIGI BECALI a mai facut o solicitare luna aceasta, dar cererea sa nu a fost luata in calcul.  GIGI BECALI face orice pentru o zi de libertate. Fostul politician are de gand sa ceara conducerii de la Poarta Alba o noua permisie de 24 de ore. Demersul sau vine dupa ce recent Tribunalul Constanța nu i-a aprobat reducerea cu 6 luni a pedepsei in Dosarul Valiza. 

CITESTE SI: BECALI si BORCEA au trait momente de COSMAR! S-a sinucis sub ochii lor 

Potrivit unui apropiat al familiei Becali, milionarul a fost extrem de dezamagit de faptul ca nu a primit nicio zi libera in aceasta luna. Latifundiarul este insa optimist ca va ajunge acasa luna viitoare. 

“Mama lui GIGI BECALI nu se poate duce la el la penitenciar, pentru ca i-a promis ca ii va respecta decizia de a nu-l vizita la inchisoare. Ea vorbeste saptaminal la telefon cu Gigi, care i-a spus ca in septembrie va mai primi o noua permisie de 24 de ore. I-a spus ca nu are cum sa ii fie refuzata o astfel de solicitare, deoarece legea este de partea lui”, a declarat prietenul lui GIGI BECALI. 

CITESTE SI: GIGI BECALI nu scapa de SPORUL DE PEDEAPSA

Latifundiarul din Pipera s-a mai bucurat de o astfel de invoire in luna mai. Atunci, Becali a fost sancționat drastic pentru declaratiile pe care le-a facut in fata presei. Timp de o luna, afaceristul nu a mai avut dreptul sa iasa la munca și sa primeasca pachete.

Sursa foto: sport.ro