Gigi Becali vrea să transfere la FCSB un atacant italian

Gigi Becali a pus ochii pe atacantul italian cu origini românești de la Gaz Metan Mediaș, o formație de la care FCSB a transferat în ultimii ani mai mulți fotbaliști, Iulian Cristea, Vali Crețu, Darius Olaru sau Sergiu Buș.

Ultima țintă a finanțatorului roș-albaștrilor este Dumitru Nicolau Cardoso în vârstă de 29 de ani care de-a lungul carierei sale a evoluat la Napoli, Empoli, Ternana, Citadella sau Reggina. A jucat pentru Napoli chiar și împotriva FCSB-ului, în grupele Europa League sezonul 2010-2011.

Dumitru Cardoso este pe picior de plecare de la Gaz Metan Mediaș, jucătorul anunțându-i deja pe conducătorii echipei ardelene de intenţiile sale.

”Clubul ştie dorinţa mea. Clubul ştie că sunt profesionist, că voi da 100% până la capăt, dar când se va deschide perioadă de mercato, vedem ce e mai bine pentru mine şi pentru club”, a declarat Dumitru Cardoso, după meciul cu Astra.

Gigi Becali a vrut să-l transfere pe Dumitru Cardoso din vara lui 2019, iar acum patronul latifundiar poate să-și îndeplinească dorința. În acest sezon, Dumitru Cardoso a marcat șapte goluri şi a dat o pasă decisivă  în 11 partide jucate pentru Gaz Metan Mediaş.

Sursa foto: sport