Gigi Becali vrea să transfere un fost dinamovist cotat la 1,8 milioane de euro

Gigi Becali încearcă să dea o adevărată lovitură pe piața transferurilor cu un fotbalist care a jucat la Dinamo și are o clauză de reziliere de 1,8 milioane de euro. Finanțatorul vicecampioanei României va încerca în perioada de transferuri din iarnă să-l aducă pe Dorin Rotariu, anunță Prosport.

Mutarea s-ar putea realiza printr-un împrumut, mai ales că Rotariu nu prinde echipa la AZ Alkmaar, acolo unde e împrumutat în acest sezon de FC Bruges. “Da, e adevărat. Becali îl vrea din nou, acum, pentru că Rotariu nu joacă în Olanda. Becali știe că-și dorește să evolueze meci de meci și l-a impresionat și felul în care a gestionat ultimele minute din meciul cu Serbia”, a mărturist un apropiat al jucătorului pentru sursa citată.

Becali are însă concurență pentru transferul lui Rotariu, care mai e dorit și de nemții de la VfB Stuttgart. În plus, că mutarea să se concretizeze, AZ Alkmaar ar trebui să accepte să renunțe la Rotariu în iarnă, că jucătorul să fie împrumutat apoi de Bruges la FCSB. 1.350.000 de euro e cota de piață a lui Dorin Rotariu.

Doar 220 de minute a a jucat Rotariu în acest sezon la AZ Alkmaar, reușind să înscrie un singur gol. În cariera sa, Dorin Rotariu (23 de ani) a mai evoluat pentru Politehnică Timișoara, Dinamo și Mouscron. Are 9 selecții și un gol marcat în naționala României.

Sursă foto: sport