GIGI CHIRU, “grataragiul” condamnat care viseaza sa fie primar la Constanta

GIGI CHRISTIAN CHIRU, vicepresedintele PNL  Constanta, este condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru MITA ELECTORALA. CHIRU le-a transmis, in timpul alegerilor din 2012, cetatenilor, prin posta, bonuri medicale valorice, pentru a-i determina sa-l voteze in functia de primar al orasului CONSTANTA.

Perdant prin definitie si traseist politic prin actiuni, GIGI CHIRU este un neispravit care a incercat prin diferite combinatii si tertipuri sa smulga ciolanul din mainile duo-ului format din RADU MAZARE si NICUSOR CONSTANTINESCU. Intr-un final vazand ca nu are nicio sansa de reusita, GIGI CHIRU a preferat sa intre in cardasie cu RADU MAZARE, bufonul demisionar de la PRIMARIA CONSTANTA, noteaza jurnalistii de la Masa Presei.

CITESTE SI:  SENATORUL GIGI CHIRU A FOST CONDAMNAT LA INCHISOARE IN DOSARUL DE MITA ELECTORALA

GIGI CHRISTIAN CHIRU este la primul mandat de parlamentar, ajungand senator din partea PDL prin redistribuire, in colegiul uninominal 4 Constanta. In perioada 2004 – 2008, GIGI CHIRU a fost consilier local PDL la Eforie, iar in 2008 a candidat la primaria acestei localitati si a pierdut alegerile. La alegerile din iunie 2012, GIGI CHIRU a candidat si la PRIMARIA CONSTANTA, dar a pierdut din nou.

Articolul integral il poti citi AICI.