GIGI de la PIPERA il apara „FOTBALISTIC” pe „nationalistul” PONTA

GIGI BECALI, latifundiar de Pipera si finantator al echipei Steaua, a sarit in apararea lui VICTOR PONTA dupa ce fostul premier si-a afirmat public sprijinul pentru nationalistii Partidului Romania Unita (PRU) pastorit de BOGDAN DIACONU, fara a le comunica social democratilor decizia sa.

Pana la urma, fostul premier plagiator si inculpat este major si vaccinat, si nu trebuie sa dea socoteala nimanui pentru actiunile sale asa cum nu a facut-o nici macar in fata cetatenilor cand se afla pe cai mari. Partea proasta este faptul ca fostul politician si ex-detinut GIGI BECALI incurca borcanele insa nu este un lucru nou si, spre deosebire de VICTOR PONTA, tindem sa credem ca o face in cel mai nevinovat mod.

GIGI BECALI a incercat sa explice, in cel mai „fotbalistic” mod cu putinta, un potential transfer al lui PONTA de la o echipa mare (n.aut. PSD) la o echipa mica dar cu potential de marire (n.aut. PRU) dupa ce fostul premier declarase intr-o doara ca daca pleaca de la „Steaua ma duc la doar Pandurii”.

„Domne, ce spune Ponta? Daca plec de la Steaua – PSD, care este cel mai mare partid, cea mai puternica echipa, ma duc la Tg. Jiu, nu ma pot duce la Dinamo, adica la PNL. Nu ma duc nici la Rapid, adica la PNTCD, care este descompus. Ma duc la Tg. Jiu, adica la un partid mai micut, ca sa pot sa fac acolo performanta. Asta spune Ponta”, a declarat Becali pentru un post de televiziune a carui singura legatura cu sportul ar putea fi tumbele verbale si nu numai facute, in direct sau inregistrat, de un anume Mircea Badea, cel fara nicio legatura de rudenie cu fostul fotbalist de la Universitatea Craiova care a candidat pentru PRIMARIA din BANIE din partea PNL.

„Bai, baieti, lasati-o moale cu Ponta, ca stricati tot. Daca pleaca Ponta la Tg. Jiu, dupa aceea o sa atraga si jumatate dintre suporteri Stelei. Asa se intampla, pentru ca oamenii se duc dupa lider”, a conchis GIGI de la PIPERA aratandu-le cartonasul galben social democratilor in frunte cu LIVIU DRAGNEA.

Revenind la incurcatul borcanelor, GIGI BECALI trebuie sa stie ca STEAUA nu poate fi asociata cu PSD in conditiile in care este stiut faptul ca o treime din NATIONAL ARENA, in momentul lansarii faraonice a lui VICTOR PONTA la prezidentialele din 2014, a fost umpluta cu dinamovistii hingheriti de Elias Bucurica, liderul cainilor rosii avand interese directe la Primaria Sectorului 2, condusa pe vremea aceea de inculpatul Neculai Ontanu, un aliat de nadejde al PSD-ului. Mai mult, este cam ciudat cum stelistul VICTOR PONTA a ales sprijinul dinamovistilor dar tinand cont ca in politica se merge pe sistemul „n-ai mama, n-ai tata, n-ai echipa favorita” ce mai conteaza……

Si in plus, GIGI BECALI nu ar trebui sa uite nici faptul ca de la Dinamo (n.aut. PNL) a ajuns din nou la nationala (n.aut. Parlament)…….

In rest, asteptam cu interes primul „gol” al atacantului Ponta in tricoul PRU asta daca adversarii de la DNA nu o sa-i schimbe postul si o sa-l titularizeze fundas la o echipa din zona mai racoroasa a clasamentului cu care a cochetat o perioada si Gigi de la Pipera…..

Sursa foto: realitatea