GIGI MULTESCU este noul antrenor al PETROLULUI: Obiectivul meu este sa castig titlul

GIGI MULTESCU este noul antrenor al echipei PETROLUL PLOIESTI, tehnicianul veteran inlocuindu-l pe demisul RAZVAN LUCESCU pe banca “gazarilor”. MULTESCU a dezvaluit toate detaliile negocierilor si ale contractului cu noua sa echipa intr-o interventie in cadrul emisiunii “Fanatik Show” de la LOOK Tv.

“Am primit astazi (n.red. marti) la pranz un telefon de la Petrolul Ploiesti. Adi Cringu m-a sunat. Mi-au spus ca vor avea o discutie cu Razvan si m-au intrebat daca ar putea sa se bazeze pe mine. M-am intalnit dupa aceea cu domnul Capra la Bucuresti.

CITESTE SI: RAZVAN LUCESCU a fost dat afara de la PETROLUL PLOIESTI. Afla cine ii poate lua locul 

Contractul meu va fi pe un an jumatate. Obiectivul meu este sa iau titlul. Exista o clauza in care se arata ca, daca nu termin pe primele doua locuri, pot fi dat afara. Voi primi 8.000 de euro pe luna.

M-am mirat ca am fost sunat de cei de la Petrolul. Daca iau campionatul imi dau 50.000 de euro, iar la locul doi nu mai stiu, mi se pare ca 40.000 de euro. Nu m-au interesat banii. Nu puteam sa refuz Petrolul. Pentru mine se reia o poveste frumoasa de acum doi ani cand am reusit sa salvam echipa”, a declarat Multescu la postul Look tv.

CITESTE SI: GICA HAGI a fost dat de gol de un jucator de la VIITORUL 

Gigi Multescu va redebuta pe banca tehnica a “Lupilor Galbeni” in partida de duminica, de pe teren propriu, pe care prahovenii o vor disputa impotriva rivalei Steaua.

Sursa foto: sport.ro