Gigi Multescu, noul antrenor de la Dinamo

Dinamo a fost refuzata rand pe rand de Petre Grigoras si Tibor Selymes, dar pana la urma Ionut Negoita a gasit un tehnician pentru echipa din Stefan cel Mare, in persoana lui Gigi Multescu.

Gigi Multescu s-a intalnit in cursul zilei de azi cu actionarul clubului Dinamo, Ionut Negoita, la biroul acestuia din urma de la hotelul Rin, unde dupa cateva ore de negocieri s-au pus de acord ca tehnicianul sa preia echipa alb-rosie.

Contractul, care va fi parafat maine, se va intinde pe un an, cu posibilitate de prelungire pe inca unul. Gigi Multescu ii va avea ca secunzi pe Yuksel Yesilova si pe Daniel Timofte, iar antrenorul cu portarii va fi Multescu jr.

Practic in cazul lui Gigi Multescu este vorba de o revenire la clubul unde s-a consacrat ca fotbalist si a debutat ca antrenor, tehnicianul supranumit “Smurd-ul Ligii I” fiind un dinamovist pur-sange. Multescu a evoluat 6 sezoane in Groapa, timp in care a castigat trei titluri si doua Cupe, iar ca antrenor acesta ar fi al treilea mandat pe banca alb-rosilor.

“In principiu ne-am inteles si, in mod normal, nimic nu ne mai poate opri sa semnam actele. Acest lucru se va intampla cel mai probabil in aceasta seara sau maine dimineata. Negocierile au durat putin pentru ca eu imi doream foarte tare sa antrenez pe Dinamo. Obiectivul va fi locurile 1-5 pana la iarna si 1-4 pana la finalul campionatului” a declarat Gigi Multescu la iesirea de la negocieri.

Sursa foto: adevarul.ro