GIGI MULTESCU vrea sa plece de la PETROLUL: Voi lamuri situatia dupa aceasta etapa

Gheorghe Multescu, antrenorul formatiei Petrolul Ploiesti, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca are o oferta de la un club din Emiratele Arabe Unite si ca va discuta cu reprezentantii gruparii arabe dupa etapa a XIV-a a Ligii I.

Gheorghe Multescu a comentat si posibila plecare a secundului sau, Yuksel Yesilova, la Sivasspor. “El a fost contactat de catre o echipa din campionatul Turciei, dar va discuta dupa etapa de la sfarsitul acestei saptamani. Asa este civilizat, sa stai de vorba cu cei care te cauta. Deocamdata, nu se pune problema plecarii sale, am inteles ca cei de acolo asteapta si rezultatul echipei, insa, daca primeste o oferta extraordinara… Si pe mine m-a sunat cineva din Emirate si voi discuta dupa aceasta etapa”, a declarat Multescu.

CITESTE SI: DANIEL ISAILA a fost dat afara de la ASTRA GIURGIU

Tehnicianul in varsta de 62 de ani a preluat functia de antrenor principal al echipei Petrolul Ploiesti la jumatatea lunii septembrie, inlocuindu-l pe Razvan Lucescu. El a semnat un contract valabil pana in 2016.

CITESTE SI: PETROLUL PLOIESTI are mari probleme financiare. 5 jucatori de baza ar putea pleca 

Gheorghe Multescu a mai pregatit in cariera pe Dinamo, Dacia Unirea Braila, Samsunspor, Kayserispor, Adanaspor, Ankaragucu, Sportul Studentesc, Astra Ploiesti, Gaziantepspor, Politehnica Timisoara, Petrolul Ploiesti, Jiul Petrosani, FC Brasov, Universitatea Cluj, FC Vaslui, Progresul Bucuresti si Ceahlaul Piatra Neamt, Gaz Metan Medias, la multe dintre aceste formatii el avand mai multe mandate.

Sursa foto: sport.ro