Gina Pistol, dezbracata pe pian. FOTO

Gina Pistol le-a oferit barbatilor o imagine rarisima! A postat pe pagina personala de Facebook o fotografie in care apare goala pe pian!

Frumoasa vedeta si-a lasat fanii cu gura cascata prin intermediul acestei poze. In imagine se vede aproape intreaga splendoare a Ginei Pistol. Chiar  si pantofii negri arata foarte sexy purtati de Gina. Imaginea a fost supusa unor efecte in programele de editare si pare mai degraba un desen. Chiar si asa, se vede destul de bine cum a inzestrat-o natura pe Gina Pistol.

Concurenta de la “Masterchef – Proba celebritatii”  nu a dezvaluit deocamdata in ce revista vor aparea pozele senzuale, motivand ca e prea devreme pentru a oferi alte detalii.

“O sa vedeti mai multe luna viitoare. Nu pot spune prea multe detalii acum. Da, tine de o revista, dar nu de Playboy. Am lucrat cu o echipa foarte misto, pentru o revista foarte cunoscuta, in paginile careia se regasesc pictoriale foarte frumoase. Este vorba de un tribut, dar mai multe o sa vedeti in viitorul apropiat, fiindca nu pot adauga nimic”, a marturisit blondina pentru ring.ro.

Sursa foto: facebook.com