Gina Pistol se confesează! Câte operații estetice a suferit până acum vedeta din showbiz

Gina Pistol, una dintre cele mai atrăgătoare femei din România, a făcut de-a lungul vieții mai multe operații estetice despre care a acceptat să vorbească deschis. Prezentatoarea emisiunii Chefi la Cuțite și-a făcut de curând o blefaroplastie.

Gina Pistol a suferit mai multe intervenții estetice pentru a arăta ca acum. Iubita lui Smiley a suferit nu mai puțin de 4 intervenții chirurgicale pentru a avea nasul pe care și-l dorește iar în anul 2009 a folosit silicon pentru augmentarea buzelor. Însă, au apărut complicații și a fost nevoită să apeleze din nou la esteticieni pentru îndepărtarea chisturilor care i-au apărut în buze.

Citește și: CEA MAI FRUMOASĂ FEMEIE DIN LUME, DESEMNATĂ DE OAMENII DE ȘTIINȚĂ! GALERIE FOTO ÎN ARTICOL

În 2016, vedeta a făcut o blefaroplastie, intervenție chirurgicală prin care se corectează surplusul de piele de pe pleoape. „Eu semăn cu mama. Ea are 50 de ani și are pleoapa lăsată, colțul ochilor e complet acoperit la ea și am decis să mă operez. Am ochii mai mari, par mai odihnită, medicul a operat puțin din pleoape. Am zis că, decât să fac operația la 50 de ani, când sunt cu nepoții, mai bine o fac acum. Toată lumea mi-a zis că par mai fresh și odihnită, mă bucur”, a mărturisit Gina Pistol.

Sursa foto: click