Gino Iorgulescu este noul presedinte al LPF. Mitica Dragomir: Am fost batut pe valoarea politica, s-au implicat puternic

Mitica Dragomir pierde sefia de la Liga. Gino Iorgulescu este castigatorul alegerilor care au avut loc, joi dimineata, pentru conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

Mitica Dragomir a fost invins de Gino Iorgulescu cu scorul de 11-7, potrivit GSP. Asadar Mitica Dragomir nu va mai fi presedintele LPF, dupa ce inca de dimineata Iorgulescu era catalogat favorit in cursa pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal.

11 reprezentanti ai cluburilor din Liga I au votat pentru ca Gino Iorgulescu sa stea la carma LPF in urmatorii 4 ani.

UPDATE DECLARATII:

Mitica Dragomir: Este un concurent si un presedinte meritoriu, are in spate o activitate fotbalistica de ani de zile, banuiesc ca va avea o activitate macar cat am stat la LPF ii doresc sa stea si el. Las in urma mea o liga frumoasa, ii las mobila lui Ceausescu in biroul meu, financiar il las la un nivel extraordinar de mare. Sunt bucuros ca in locul meu a venit un profesionist. Am fost batut si pe valoarea lui dar si pe valoarea politica, s-au implicat puternic aseara, astaz si alaltaieri. Eu nu mai sunt om politic. Ii doresc sa tina liga macar asa cum am tinut-o eu din punctd e vedere financiar.

Nu ma voi duce la club, am fost vultur si nu pot sa mai fiu iarasi porumbel, sa nu zic cioara. Ma mai gandesc ce voi face. Voi sprijini pe cine cred eu de cuviinta. Nepotii mei, nevasta mea, au nevoie de mine. Nu m-au votat curvele astea pe care eu i-am ajutat cel mai mult. O sa ma duc la un post de televiziune.

Nu vroiam sa castig prin votul lui Becali. (…) Ce dosare sa am eu fratilor. La mine nu face nimeni presiuni, face nevasta-mea. Sunteti nebuni? Acum iubitilor ma reapuc de scris si fac un pariu cu voi, daca nu vand un milion d exemplare sa-mi ziceti ca Mitica Dragomir este unul din fraierii care a trait pe acest Pamant. Eu sunt o enciclopedie mai oameni buni, eu sunt poveste.

AM avut gura mare, dar n-am avut venin. Sa nu uitati ca am 42 de ani de cand sunt presedinte. Va doresc sanatate!

Eu nu vorbesc de Stefan, de ceilalti vorbesc. Am avut o perioada frumoasa, am fost 8 ani parlamentar, am facut o lege organica la care comunitatea europeana m-a felicitat, am fost la Liga v-am facut unde sa stati sa beti o cafea, sa mancati un sandwich. Nu stiu daca Mircea Sandu mai imi da bilete in Grecia! Imi iau nevasta si ma duc undeva sa ma relaxez. Stresul la varsta mea dauneaza sanatatii. Am stat destul in fruntea fotbalului. Desfac o sticla de sampanie si ma culc. Ce-am pierdut? Daca ma dadeau afara din tara eram suparat, dar m-au dat afara dintr-un serviciu…