Gino Iorgulescu este disperat! Gestul extrem la care a apelat șeful LPF

Gino Iorgulescu este disperat și își caută cu înfrigurare bodyguarzi pentru a-şi apăra familia împotriva clanurilor interlope, după ce fiul său a ucis, cu mașina, un bărbat care este rudă cu celebra vrăjitoare Melissa.

Moartea fulgerătoare a tânărului Dani Vicol a provocat o adevărată undă de șoc în sânul familiei soției sale. Potrivit unor surse judiciare, citate de presa tabloidă, acesta ar fi fost ginerele lui Sigismund Mincă, zis Țane, nimeni altul decât fratele Melissei și un infractor cu ștate vechi. Incidentul tragic le-ar fi îndreptat pe neamurile văduvei lui Vicol către tatăl șoferului ucigaș, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu. Aceștia ar vrea bani de la Iorgulescu, mai ales că este cunoscut drept un om foarte bogat.

Citește și: MARIO IORGULESCU ERA BEAT ȘI DROGAT ÎN MOMENTUL ÎN CARE A PRODUS ACCIDENTUL MORTAL

Simțindu-se în pericol, Gino Iorgulescu ar fi sunat deja mai multe persoane cu influență pe piața gărzilor de corp din București, pentru a face rost, de urgență, de mai mulți bodyguarzi care să le asigure protecția în această perioadă. În același timp, fiul său, acuzat de ucidere din culpă, se află încă în spital, unde, spun medicii, starea lui de sănătate nu este deloc una bună. Vestea a ajuns şi la urechile poliţiştilor, care deja sunt în stare de alertă, pentru a interveni în timp util, în cazul în care Mario Iorgulescu va fi vizitat la spital de interlopi. Prin lumea interlopă circulă deja zvonul că există persoane care au declarat că ”și-ar lua fapta” pentru a-l răzbuna pe Dani Vicol.

Sursa foto: click