Gino Iorgulescu este un om de cuvant. Presedintele LPF ii va ajuta pe fostii fotbalisti

Noul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, a promis inaintea alegerilor ca ii va ajuta pe fostii jucatori care au probleme financiare. Acest lucru il va pune in aplicare imediat dupa Adunarea Generala Extraordinara a LPF din decembrie, Iorgulescu anuntandu-l prin intermediul unui comunicat de presa pe care il redam mai jos.

“Ca urmare a hotararii Adunarii Generale din 19 noiembrie 2013, presedintele LPF, dl. Gino Iorgulescu, a dispus convocarea Adunarii Generale Extraordinare a LPF la data de 10 decembrie 2013, ora 12.00. Cu aceasta ocazie, vor fi discutate anumite chestiuni privind distribuirea drepturilor TV, se va propune spre aprobare o noua comisie de cenzori si se va supune atentiei Adunarii Generale o propunere a presedintelui LPF privind constituirea unui fond de ajutorare a fostilor fotbalisti care se confrunta cu probleme sociale grave.

Precizam ca acest fond va fi constituit din sumele economisite ca urmare a reducerii salariilor Presedintelui si Secretarului General al LPF.

De altfel, acest punct de pe ordinea de zi a reprezentat si un angajament al noii conduceri a Ligii Profesioniste de Fotbal in programul cu care a castigat alegerile recent desfasurate. Consideram ca fotbalul romanesc, pentru a avea dreptul la un viitor mai bun, are obligatia sa-si respecte si sa-si pretuiasca oamenii care i-au construit trecutul.

Dupa sedinta Adunarii Generale Extraordinare, presedintele LPF va sustine o conferinta de presa. Precizam ca ora de desfasurare a acesteia va fi comunicata reprezentantilor mass-media in timp util”, se arata comunicatul LPF.

Sursa foto: gsp.ro