GINO IORGULESCU face un anunt important pentru toti microbistii din Romania

Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a declarat ca imediat dupa licitatia pentru drepturile de televizare a partidelor din Liga I, care va avea loc in aceasta primavara, orice microbist din Romania va putea sa urmareasca meciurile indiferent de compania de cablu la care este abonat.

“Pot sa va asigur ca si ultimul privitor, notiune care le apartine celor din audiovizual, va vedea meciurile din Liga I. Mai multe detalii despre licitatie nu pot oferi, deoarece nu eu ma ocup de asta, ci firma olandeza aleasa sa se ocupe de acest lucru”, a spus Iorgulescu, intr-o emisiune difuzata de  TVR.

Iorgulescu a dezvaluit si faptul ca isi doreste sa implementeze cat mai curand un sistem playoff/playout in Liga I.

Citeste si: LPF a vandut cu 105 milioane de euro drepturile TV pentru Liga I. Vezi cu cine s-a inteles 

“Ma gandesc la o reducere a numarului de echipe din Liga I si implementarea unui sistem playoff/playout. Astfel, spectacolul devine mai atractiv, meciurile mai interesante, iar publicul va reveni pe stadioane.”

“Nu stiu cate echipe vor fi, daca 12, 14 sau 16, dar va spun ca sunt putin ingrijjorat pentru ca sunt sigur ca nu toti sefii vor fi de acord”, a conchis presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Sursa foto: prosport.ro