Gino Iorgulescu: ”Fiul meu e dus cu capul!”

Gino Iorgulescu, președintele LPF, este extrem de dezamăgit de atitudinea și cuvintele fiului său Mario, după ce juniorul, acuzat de omor, a acordat un interviu jurnaliștilor de la Fanatik.

”Sunt un om foarte amărât! Fiu-miu e dus cu capul, iar eu sunt și părintele, și tutorele lui. Nu vreau să comentez mai mult. Puneți-vă în situația mea, mai ales cei care au copii, și o să vedeți cam ce pot simți eu, de câțiva ani!”, a declarat Gino Iorgulescu, potrivit playtech.ro.

Pe numele lui Mario Iorgulescu a fost emis, pe 15 mai 2020, un mandat de arestare în lipsă, în baza căruia Tribunalul Bucureşti a emis un mandat european de arestare transmis la data de 19 mai 2020 autorităţilor judiciare competente din Italia, în vederea arestării şi predării inculpatului către autorităţile judiciare române. Până în prezent, mandatul european de arestare nu a fost pus în executare.

Citește și: Mario Iorgulescu: „Preferam să fac pârnaie, dar să fiu sănătos!”

Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată în septembrie 2019 după ce a cauzat un accident mortal, fiind drogat și beat la volan. În momentul impactului cu autoturismul marca Audi condus de decedat, Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.

Aflat sub influența alcoolului și a halucinogenelor, Mario Iorgulescu a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea. Bărbatul decedat avea doi copii, un băiat de 4 luni și o fată de 6 ani.