Gino Iorgulescu: Olaroiu mi-a spus ca renunta la tot pentru echipa nationala a Romaniei

Presedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, joi, pentru Mediafax, ca antrenorul formatiei Al Ahly (Emiratele Arabe Unite), Cosmin Olaroiu, i-a transmis ca pentru echipa nationala a Romaniei renunta la tot.

“Eu am discutat cu Olaroiu si mi-a spus ca renunta la bani, renunta la tot pentru echipa nationala. Din pacate, el este sub contract in momentul de fata. Daca federatia se intelege cu clubul lui, atunci Olaroiu este dispus sa vina la nationala”, a spus Iorgulescu.

Selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, si Federatia Romana de Fotbal au reziliat contractul de comun acord, a anuntat, joi, site-ul oficial al FRF.

“FRF si Victor Piturca au reziliat astazi, 16 octombrie 2014, de comun acord, contractul privind postul de selectioner al echipei nationale a Romaniei, precum si contractele celorlalti membri ai stafului primei reprezentative”, se arata in comunicatul FRF.

Citeste si: VICTOR PITURCA NU MAI ESTE ANTRENORUL ECHIPEI NATIONALE. A REZILIAT CONTRACTUL CU FRF DE COMUN ACORD

Federatia Romana de Fotbal anunta ca mai multe detalii vor fi oferite de presedintele Razvan Burleanu intr-o conferinta de presa ce va avea loc luni, 20 octombrie, de la ora 12.00, la Casa Fotbalului.

Numele lui Cosmin Olaroiu a aparut in ultima perioada ca inlocuitor al lui Victor Piturca la echipa nationala. Alti tehnicieni despre care s-a scris ca ar putea prelua reprezentativa Romaniei sunt Cosmin Contra, Dan Petrescu si Walter Zenga.

Citeste si: JUCATORII DE REZERVA AI ECHIPEI NATIONALE, NEMULTUMITI DE PRIMELE OFERITE DE FRF