Giovani Becali a anuntat cand se retrage din fotbal !

Impresarul Giovani Becali isi pregateste ultimul mare transfer al carierei, anuntand ca dupa acest moment se va retrage din fotbal.

Giovani Becali a marturisit ca dupa ce il va transfera pe Ianis Hagi in strainatate se va retrage din activitate, scrie ziare.com. “Am vazut ca presedintele lui Galatasaray a declarat ca si-ar dori ca, intr-o buna zi, sa-l cumpere pe Ianis Hagi. Cei de acolo il stiu pentru ca Ianis a jucat pentru Academia ‘Gheorghe Hagi’ Under 15 contra echipei similare a lui Galatasaray, in care a marcat golul victoriei pentru echipa sa. Nu stiu daca Ianis va ajunge la Galatasaray. Ianis este un copil extrem de talentat, care va ajunge sa joace la o echipa foarte mare din Europa. Asta este telul meu, sa-l vand pe Ianis peste doi-trei ani, cand va mai creste, la un club puternic si apoi ma retrag din fotbal. Gata, mi-ajung aproape 30 de ani de cand sunt in fotbal. Are fotbalul in sange, asa cum il are si Gica Hagi. E normal, aschia nu sare departe de trunchi. Nu stiu daca este mai talentat decat taica-sau, dar poate sa ajunga un fotbalist mai complet. Ianis va juca la un club mare din Europa, asa cum a jucat si Gica. Este pariul meu si apoi termin cu fotbalul”, a spus Becali pentru ziarul Ring.

Ianis Hagi se anunta a fi unul din marile talente ale fotbalului romanesc. La numai 15 ani este om de baza la echipele de juniori de la Academia tatalui sau, pentru care a inscris goluri importante in meciurile internationale, dar si la reprezentativa Under 16 a Romaniei.

Recent, presedintele celor de la Galatasaray a dezvaluit ca echipa campioana a Turciei il monitorizeaza pe micul Hagi. De asemenea, de baiatul “Regelui” se mai intereseaza si olandezii de la Ajax Amsterdam.

Sursa foto: noinu.ro