Giovani Becali: Cand joaca Simona Halep se face liniste in Pipera

Giovani Becali, fostul impresar, a dezvaluit intr-un interviu acordat ziarului Ring cum traiesc aromanii din Pipera meciurile Simonei Halep, una dintre cele mai cunoscute sportive din cadrul acestei comunitati.

Cel mai mare dintre fratii Becali a declarat pentru sursa citata ca in momentele in care evolueaza Simona Halep (numarul 7 WTA) nu se mai misca nimeni si nimic in Pipera, fiind o liniste incredibila.

“Copilul asta ne face pe toti machidonii sa ne mandrim ca neamul nostru a mai dat un imens talent acestei tari. Suntem mandri cu copiii lui Gica Hagi, Kira si Ianis, si acum cu Simona Halep, probabil cel mai mare talent din tenisul nostru feminin. Le cunosc pe Simona si pe familia ei mai pe departe, pentru ca noi, aromanii, ne cam stim între noi. Este senzationala, pe cît de micuta si fragila pare, pe atat de puternica si plina de talent este”, a spus Giovanni pentru ziarulring.ro

Citeste si: Simona Halep a castigat turneul WTA de la Doha dupa victoria 6-2, 6-3 in fata lui Kerber 

“Nu va spun ce se intampla aici, la noi, cand joaca Simona. Se face liniste in Pipera. Nu mai misca nimic. Vin toti machidonii nostri de aici la mine la bar, la Buggy, si ne uitam la meciuri. E ca pe stadion, facem galerie, ni se umple inima de mandrie. Ne-a facut o bucurie mare cand a jucat la Doha. A fost emotionant. O asteptam si ii tinem pumnii pentru noi si noi victorii”, a povestit fostul impresar.

Sursa foto: rtv.net