Giovani Becali: Eu impuscam si cainele si pe primarul general

Legea eutanasierii cainilor fara stapani a starnit numeroase reactii, inclusiv in lumea fotbalului. Impresarul Giovani Becali spune ca, in astfel de cazuri, si-ar face dreptate cu pusca, potrivit postului Romania Tv.

Giovani Becali a dezvaluit modul in care ar fi procedat daca familia sa ar fi fost lovita de o drama precum cea a lui Ionut, copilul in varsta de patru ani ucis de un caine intr-un parc din Capitala.

“Sunt de acord cu aceasta lege! Eu, daca mie imi musca un copil, il omoram pe loc si pe el, si pe proprietarul cainelui, si pe primarul general, si pe primarul de la sector! Si nu stiu unde ma opream! Aici s-a dat de o familie cu bun simt, o familie modesta, care n-a stiut sa aiba strigatul si disperarea parintilor. Asta a fost marea sansa a iubitorilor de caini vagabonzi de pe strada! Caini vagabonzi pe strada, sa-mi ucida mie un copil? Il executam fara niciun fel de remuscare pe acel caine, ma interesam cine e proprietarul lui, il luam si pe primarul general si-l impuscam! Eu ii impusc, ca am alta viziune a vietii! Copilul meu moare si cainele ce sa faca? Sa-i dau sa manance in continuare? Intre un copil si un caine, eu prefer copilul!”, a declarat Giovani Becali pentru sursa citata.

Giovani Becali a precizat si faptul ca este iubitor de animale si are in curtea vilei sale nu mai putin de cinci caini.

Sursa foto: realitatea.net