Giovani Becali, la un pas de bataie cu un procuror de la DNA

Un nou episod zbuciumat din viata impresarului Giovani Becali a fost dezvaluit de jurnalistii de la Fanatik, conform acestora varul lui Gigi Becali fiind la un pas sa se ia la bataie cu procurorul DNA care a instrumentat, in prima faza, Dosarul Transferurilor.

Conform sursei citate, Giovani Becali a fost la un pas sa-l bata pe procurorul Doru Tulus, cel care a instrumentat “Dosarul Transferurilor” in prima faza a procesului. Varul patronului Stelei a fost invitat la o discutie in sediul DNA de catre procurorul Doru Tulus, insa s-a enervat la culme in momentul in care a vazut ca acesta fumeaza si are picioarele pe birou, informeaza Fanatik.

Iata dialogul dintre cei doi si motivul pentru care discutia a fost la un pas sa degenereze in bataie:

Giovani: “Arunca tigara!”

Tulus: “Ce? Tu nu stii in ce birou ai intrat? E locul meu de munca, e biroul meu!”

Tulus: (uitandu-se catre martorii din birou) “Ma, ce tupeu are asta!”

Giovani: “Tu nu intelegi? Chiar vrei sa-ti sparg tot pe aici, sa ma duc la presa si sa relatez cum m-ai primit in birou? Stand picior peste picior si fumand?”

Tulus: “Ma, tu esti sanatos?”

Giovani: “As vrea si o sa fiu sanatos daca stingi tigara”

Doru Tulus a stins tigara, insa Giovani Becali sustine ca prezenta sa in Dosarul Transferurilor este doar o razbunare a procurorului pe care l-a amenintat.

“De ce sunt eu la DNA? Poate pentru ca i-am spus domnului Tulus ca nu se fumeaza la el in birou? Cred ca de asta sunt aici”, a mentionat Giovani Becali.

Incidentul dintre cei doi s-ar fi petrecut in urma cu cativa ani, insa, la acel moment, Giovani Becali declarase doar ca i-a cerut sa stinga tigara, omitand acele amenintari.

Sursa foto: realitatea.net