Giovani Becali se face ziarist! Impresarul va avea propria sa emisiune de televiziune

Impresarul Giovani Becali a dezvaluit, la postul de televiziune dolce-sport, ca intentioneaza sa devina jurnalist! Si nu oricum, ci cu propria sa emisiune televizata, care va avea un format diferit de tot ceea ce s-a facut pana acum in mass media sportiva de la noi.

Astfel, Giovani Becali se afla in negocieri avansate cu un post de televiziune care va transmite, din doua in doua saptamani, emisiunea realiazata si moderata de “ziaristul” Giovani Becali. 

Agentul de jucatori a dezvaluit in maniera sa obisnuita despre ce va fi vorba in show-ul gandit de el:

“Probabil ca, in viitor, veti avea o surpriza de la un post de televiziune, cu mine ca primadona. Vor fi interviuri din doua in doua saptamani cu marii antrenori si marile personalitati ale lumii fotbalistice, din Europa si chiar de peste Ocean. Live, direct din cantonamentul echipei respective. O zi de antrenament, o zi plina de interviuri. Cu siguranta ne vom intelege cu televiziunea.

Pentru iubitorii fotbalului romanesc, sa aiba ocazia sa vada, la doua saptamani, un Mourinho, cum vorbeste, cum gandeste, cum antreneaza, cred ca ar fi interesant”, a explicat Giovani Becali la DolceSport.

Sursa foto: realitatea.net