Giovani Becali spune ca un jucator din Liga I va pleca pe 8 milioane de euro in Premier League

Impresarul Giovani Becali anunta un transfer de 8 milioane de euro din Liga 1 in urmatoarea perioada.

Giovani Becali a declarat ca este de faptul ca mijlocasul Dorin Rotariu, de la Dinamo, poate fi vandut intr-un an si jumatate cu 8 milioane de euro. “Urmeaza un an si jumatate de Dinamo pentru Rotariu. Goluri, echipa nationala U21 si, de ce nu, echipa mare. Dupa care Manchester va putea sa vina la Dinamo si sa spuna: ‘Pretul lui este de 8 milioane de euro, sau 5, sau 3. Uite acum un milion, peste 6 luni va mai dam inca 3 si il luam definitiv’. Doamne fereste sa se accidenteze, o sa fie asigurat din partea noastra, tratat, educat la fel cum au facut echipele mari cu alti jucatori”, a spus Giovani Becali la Dolce Sport.

Dorin Rotariu are 18 ani si a venit la Dinamo in 2012, de la Poli Timisoara. Jucatorul, despre care presa din Anglia a scris ca este in vizorul lui Manchester United si al celor de la Chelsea a marcat 5 goluri in acest sezon al Ligii 1.

Ultimul transfer de rasunet din Liga I a fost cel al fundasului Vlad Chiriches, acesta fiind trasferat de Tottenham de la Steaua pentru 9.5 milioane de euro.

Sursa foto: prosport.ro