SOC! SCANDAL FARA PRECEDENT IN FAMILIA LUI GIGI BECALI

GIGI BECALI si IOAN BECALI sunt din nou dusmani de moarte! De data aceasta, scandalul a pornit dupa ce GIGI BECALI i-a trimis o scrisoare emotionanta varului Ioan, in care ii cerea sa renunte la omul “Giovani” si sa redevina “Nelu”.

GIGI BECALI si IOAN BECALI nu sunt la prima cearta. Cei doi veri machedoni au avut perioade in care nu si-au vorbit cu anii. Ultima oara cand s-au impacat a fost acum trei ani. De atunci s-au sprijinit reciproc si s-au inteles foarte bine pana in urma cu putin timp.

Citeste si: GIGI BECALI, APEL DISPERAT: “ROG STATUL ROMANI SA-MI SALVEZE FAMILIA DISTRUSA”

GIGI BECALI i-a trimis o scrisoare varului sau in care ii spunea ca este timpul sa se potoleasca:

“Draga Nelu! Da, ai citit bine, Nelu, pentru ca de astazi, tu nu mai esti GIOVANI. Nu mai trebuie sa fii GIOVANI! Esti Ioan Becali sau Nelu Becali. Asadar, draga Nelu, trebuie sa intelegi ca GIOVANI trebuie sa dispara. El, Giovani, este cel care ne-a adus pe toti in aceasta situatie. Giovani care s-a crezut cel mai puternic, mai presus de lege si de orice. Cel pe care eu, si nu numai eu, l-am luat drept model si uite unde am ajuns.

(…)

Sfatul meu pentru tine, pentru ca familia noastra sa nu mai sufere, este sa-l faci uitat cat mai repede pe GIOVANI si sa fii iar Nelu. Spre binele tau, al lui Victor si al familiilor noastre. Cu drag, Gigi”, scria GIGI BECALI.

Citeste si: GIGI BECALI, VESTE INCREDIBILA! ANUNTUL FACUT DE TRAIAN BASESCU IN URMA CU PUTIN TIMP!

Acum, IOAN BECALI a reactionat dur si l-a atacat violent pe GIGI BECALI.

“Cine se crede asta?”, a fost prima reactie a varului lui Gigi.

“Apoi, IOAN BECALI i-a transmis, prin rude, ca pentru el GIGI BECALI nu mai exista, sa nu ii mai ceara sfatul sau ajutorul vreodata, si in special atunci cand vor fi in libertate. In plus, a vorbit si cu familia si a dat un ordin strict si, totodata, neasteptat: fetele lui sa se indeparteze de cele ale lui GIGI BECALI, in caz contrar, va fi suparare mare!”, au dezvaluit persoane din apropierea lui IOAN BECALI citate de WOWbiz.ro.

Sursa foto: ziuanews.ro