GIURGIU: ACCIDENT GRAV in BOLINTIN DEAL, soldat cu 5 RANITI intre care si 3 COPII

Accidentul a fost produs de soferul unui autoturism, care nu a acordat prioritate de trecere, la intrarea de pe un drum secundar pe unul principal. Cei trei copii, cu varste cuprinse intre cinci si zece ani, se aflau in autoturismul care circula regulamentar, informeaza News.ro.

Purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, Constantin Vasilache: “Accidentul a avut loc luni dimineata intr-o intersectie din localitatea Bolintin Deal, unde un sofer din Bucuresti a intrat cu autoturismul de pe un drum secundar in drumul principal fara a acorda prioritate unui autoturism care circula regulamentar.”

In urma impactului dintre cele doua masini, cinci persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind duse la spital. Trei dintre victime sunt copii cu varste cuprinse intre 5 si 10 ani. Se aflau in autoturismul care circula regulamentar. Cei trei copii nu sunt raniti grav, ei avand leziuni minore. Unul dintre raniti, care era pasager in autoturismul care nu a acordat prioritate, are leziuni minore si a suferit un atac de panica.

Sursa foto: gandul