GIURGIU: ACCIDENT GRAV pe DN5, SOLDAT CU DOI MORTI si TREI RANITI

Un tanar in varsta de 27 de ani si un barbat in varsta de 53 de ani din localitatea Mihai Bravu, judetul Giurgiu, au murit si alte trei persoane au fost ranite dupa ce un autoturism condus de un tanar in varsta de 20 de ani din municipiul Giurgiu a intrat pe contrasens pe DN 5 Giurgiu – Bucuresti, informeaza Agerpres.

“Am fost anuntati prin 112 ca pe DN 5, in zona localitatii Daia, la kilometrul 45 +300 de metri, a avut loc un accident de circulatie in care au fost implicate trei autoturisme. Ajunsi la fata locului politistii au constatat ca un tanar in varsta de 20 de ani din municipiul Giurgiu, aflat la volanului unui autoturism pe DN 5 in apropierea localitatii Daia, pe sensul de mers catre Bucuresti, a ajuns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus de un barbat in varsta de 27 de ani din localitatea Mihai Bravu.

In urma impactului, barbatul in varsta de 27 de ani, precum si un alt barbat in varsta de 53 de ani, tot din Mihai Bravu, pasager in aceeasi masina, au decedat pe loc, iar tanarul de 20 de ani si o pasagera aflata langa el, o tanara in varsta de 19 ani au fost raniti fiind transportati la Spitalul Judetean Giurgiu”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

El a spus ca la scurt timp dupa impactul celor doua autoturisme in zona a aparut “un camion ce se se deplasa spre Giurgiu, iar soferul acestuia a incercat sa evite impactul cu cele doua masini aflate pe carosabil si a intrat in sant, acesta fiind ranit usor”. Politistii efectueaza cercetari pentru a afla care au fost cauzele care au condus la producerea accidentului si au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si ucidere din culpa.

Sursa foto: realitatea