GIURGIU: MIHAIL PREDESCU, seful de la PERMISE AUTO, pus sub CONTROL JUDICIAR de DNA

DNA a decis demararea actiunii penale si punerea sub CONTROL JUDICIAR pentru 60 de zile fata de comisarul sef MIHAIL PREDESCU, sef al Serviciului Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Giurgiu, pentru LUARE de MITA in forma continuata si trafic de influenta in forma continuata.

Din ordonanta de dispunere a controlului judiciar intocmita de procurori a rezultat ca exista date si probe potrivit carora: 

“In perioada 5 noiembrie 2015 – 14 decembrie 2015, inculpatul MIHAIL PREDESCU, in calitatea sus mentionata, a acceptat promisiuni de bani sau de alte foloase de la un instructor auto (denuntator), astfel incat sa faciliteze promovarea probei practice a examenului auto pentru cinci persoane si a intervenit sau a lasat sa se inteleaga ca va interveni in acest scop la politistii examinatori din subordine. 

 
CITESTE SI: BOGDAN OLTEANU, ADUS CU DUBA LA DNA PENTRU AUDIERI

La data de 22 decembrie 2015, inculpatul MIHAIL PREDESCU a primit suma de 300 de euro, prin intermediul instructorului auto, pentru promovarea a trei dintre cele cinci persoane. 

In cursul lunii iulie 2016, inculpatul MIHAIL PREDESCU a acceptat promisiunea primirii unor foloase pentru facilitarea promovarii altor doua persoane la proba practica a examenului pentru obtinerea permisului de conducere, lasand sa se inteleaga ca va interveni pe langa alti examinatori, subordonati ai sai, in acest scop. 

La data de 16 august 2016, inculpatul MIHAIL PREDESCU a primit suma de 1.800 lei prin intermediul aceluiasi instructor auto.

 In perioada august-septembrie 2015, inculpatul MIHAIL PREDESCU, in calitate de examinator, a acceptat promisiuni de bani pentru a facilita promovarea probei practice a examenului auto pentru doua persoane, iar pentru acest serviciu, in luna decembrie 2015, a beneficiat de bunuri si de servicii patrimoniale din partea instructorului in valoare de aproximativ 900 de lei.”

Sursa foto: realitatea