Giurgiu: Un barbat a fost strivit de o autoutilitara

Un barbat care se deplasa cu bicicleta pe Drumul National 5, care face legatura intre Bucuresti si Giurgiu, a fost accidentat mortal de o autoutilitara dupa ce victima a schimbat directia de mers fara sa se asigure.

Un batran, in varsta de 71 de ani, se deplasa cu bicicleta in momentul in care a fost acrosat si ulterior strivit de o autoutilitara care avea aceeasi directie de mers cu barbatul. Vinovata de producerea acestei tragedii este persoana decedata, aceasta schimband directia de mers fara a se asigura in prealabil.

Cornel Vasilache, purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, a confirmat tragedia dar si motivele care au cauzat-o. “Accidentul a avut loc la kilometrul 55 al DN 5, in dreptul localitatii Remus din judetul Giurgiu. Victima, in varsta de 71 de ani, a decedat, aceasta fiind din comuna Fratesti” a declarat Cornel Vasilache.

In urma primelor cercetari efectuate de politisti  a reiesit faptul ca soferul nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice in momentul producerii accidentului, insa el va fi anchetat in urma comiterii infractiunii de ucidere din culpa.

Sursa foto: adevarul.ro