Giurgiu: Un consilier local a accidentat mortal o fetita de 8 ani

Ninel-Nicusor Neagu, fost candidat al PDL la primaria din comuna Varasti, judetul Giurgiu, este acuzat ca a lovit cu masina o fetita in varsta de 8 ani in urma impactului micuta decedand.

Mai mult politia locala este acuzata de singurul martor al accidentului ca incearca musamalizarea acestui caz, noteaza jurnalistii de la rtv.net.

Denisa, fetita in varsta de 8 ani, a fost omorata de Ninel-Nicusor Neagu, fost candidat al PDL la primaria comunei Varasti, dupa ce acesta a spulberat-o pur si simplu cu masina proprietate personala. Mai mult, Ninel – Nicusor Neagu este acuzat ca, in aceeasi zi, a agresat o alta minora pentru motivul ca aceasta traversa prea lent pe trecerea de pietoni.

Conform postului Romania Tv, singurul martor al groaznicului accident ii acuza pe politistii din localitate ca vor sa musamalizeze cazul.  “Am tras de volan stanga, am atins frana pentru ca eram intr-o situatie ciudata. Daca ocoleam prin stanga, ii omoram pe ceilalti doi, mai erau doua persoane. Nu am avut 50 de kilometri pe ora. Undeva la 60-70”, a recunoscut Ninel Nicusor Neagu, consilier local Varasti.

Sursa foto: newstimisoara.ro