Glasgow Rangers – Braga 3-2. Ianis Hagi a marcat două goluri și este idol pe Ibrox Park! Video și reacții

Glasgow Rangers a revenit spectaculos în fața celor de la Braga, pe teren propriu, după ce a fost condusă cu 2-0, în prima manșă a 16-imilor Europa League. Ianis Hagi a fost omul meciului, reușind să înscrie două goluri pentru formația din Scoția.
 
Braga a condus cu 2-0 grație golurilor marcate de Fransergio 11′ și Ruiz 59′. Ianis Hagi a redus din diferență în minutul 67, cu un șut din interiorul careului, iar Aribo a egalat în minutul 75. Ianis Hagi a adus victoria pentru Rangers, cu un gol înscris în minutul 82. Românul a executat perfect o lovitură liberă, șutul său fiind însă deviat de un adversar. Hagi a jucat pe toată durata partidei, sub privirile tatălui său, Gheorghe Hagi, prezent în tribună.
 
Steven Gerard a avut numai cuvinte de laudă pentru Ianis Hagi, autorul unei duble pentru Glasgow Rangers în partida cu Braga, din turul 16-imilor Europa League. “Ianis Hagi este un talent remarcabil şi această scenă a fost făcută pentru el”, a spus tehnicianul englez. “Ianis Hagi este un talent remarcabil şi această scenă a fost făcută pentru el. Era multă presiune pe el, tatăl lui a fost în public în această seară pentru prima dată pe Ibrox. Are spirit de luptă în el. Nu este numai talent, este luptă. Vrea să câştige.

El a fost cel care a adus magia şi scânteia care ne-au readus în joc. Primul gol a fost extraordinar, pătrunderea în interior şi şutul cu piciorul stâng, pe care îl credeam că este cel slab al lui, dar încă nu sunt sigur, a fost o remarcabiă finalizare. Apoi să ai îndrăzneală să încerci al doilea de la peste 25 de metri, să ai încredere. Am avut un pic de noroc, dar uneori în acest meci trebuie să-ţi faci singur norocul şi el cu siguranţă a meritat asta”, a declarat Gerrard, potrivit Daily Record, citat de News.ro.

“A fost o seară fantastică! Ne-am redescoperit şi am demonstrat de ce suntem în stare. Am arătat un caracter incredibil cu Braga în repriza secundă, am reuşit o performanţă fantastică! Nu am renunţat niciodată şi am fost inspirat cu schimbările pe care le-am făcut. Am fost foarte bine organizaţi, am fost compacţi şi am alergat foarte mult. Tatăl lui Ianis a fost aici în această seară şi sunt sigur că a fost foarte mândru de performanţa fiului său”, a mai spus antrenorul lui Rangers, potrivit Mediafax.

Ianis Hagi, nominalizat la titlul de jucătorul săptămânii în Europa League

Ianis Hagi a fost nominalizat, vineri, pe site-ul UEFA, la titlul de jucătorul săptămânii în Europa League, după ce a contribuit cu două goluri la victoria obținută de Glasgow Rangers în fața celor de la Braga, scor 3-2, în turul 16-imilor Europa League.

Ianis a fost nominalizat alături de portughezul Diogo Jota (hat-trick pentru Wolves în meciul cu Espanyol, scor 4-0), japonezul Daichi Kamada (hat-trick pentru Eintracht Frankfurt în partida cu RB Salzburg, scor 4-1) și de argentinianul Luciano Vietto, autorul unui gol pentru Sporting în confruntarea cu Basaksehir, scor 3-1. Câştigătorul va fi desemnat în urma unui sondaj desfăşurat pe site-ul uefa.com.

Sursa foto: twitter