Glitch Goons: Jucătorii luptă în lumea post-apocaliptică futuristă pentru a obține premii reale

Un nou joc mobil “multi-blockchain”, care susține o gamă largă de crypto monede, este gata să fie lansat la sfârșitul lunii noiembrie 2018. Dezvoltatorul estonian de jocuri Ether Dale a creat jocul Glitch Goons, un joc de luptă în care utilizatorii pot cumpăra articole speciale în timpul presale pentru a-și personaliza și upgrada personajele.

Caracteristicile jocului

Ether Dale descrie universul Glitch Goons ca pe o lume post-apocaliptică futuristă, în care animalele-umanoide cibernetice se luptă între ele. Există, de asemenea, un sistem de gestionare a caracterelor avansate, care permite jucătorilor să își modifice și să actualizeze luptătorii cu statistici și abilități speciale.

Jucătorii pot participa, de asemenea, la turnee și pot obține premii reale. Compania declară că fondul de premiere va fi luat din veniturile câștigate în timpul presale, care oferă, de asemenea jucătorilor, șansa de a obține avantaje în joc înainte de lansarea sa. Presele încep în 22 octombrie 2018, iar în următorii trei săptămâni, jucătorii viitori pot cumpăra două tipuri de pachete: cutiile de articole exclusive și tokenurile GameCoin (GC). Jetoanele GC sunt evaluate după cum urmează: 1 GC = 1 $ ≈ 0.005 ETH.

Citește și:  BLOCKCHAIN POWER TRUST SISTEAZĂ MINAREA DE BITCOIN ÎN ROMÂNIA, PE FONDUL DEVALORIZĂRII

Fiecare pachet include cinci unelte unice aleatoare, cum ar fi armura, arme, modificări (chips-uri), coliere, cizme, mănuși și căști. Există patru niveluri diferite pentru aceste piese: ele pot fi comune, rare, epice sau legendare. Compania declară că elementele nu vor fi duplicate sau vândute din nou în magazinul din joc. Pachetele sunt disponibile cu o reducere de 50-90% și costă între 0,5 și 10 ETH.

GC este un token bazat pe ERC-20 emis de dezvoltatorul de jocuri. Aceste monede vor fi folosite ca valută în Glitch Goons. În prezent, utilizatorii au opțiunea de a cumpăra un pachet gamer, care conține 4000 GC sau un pachet de investitori, care conține 1 milion GC. Există 50 de pachete de vânzare în total care au fost emise de dezvoltator.

Prima încercare

Ether Dale a atras inițial atenția din cauza primului său produs, joc de fantezie RPG BlockHain Ether Quest, care conținea războinici proprii care puteau fi colecționați. A fost prima încercare a companiei de a introduce tehnologia blockchain ca un instrument financiar util. Tehnologia inteligentă a contractelor a fost utilizată pentru a garanta calitatea de proprietar a personajelor unice pe care jucătorii le pot colecta, vinde sau schimba. În afară de cumpărare, utilizatorii pot obține un războinic prin minerit, numit “ritual de chemare” în joc. În primele șase luni de la lansarea jocului în februarie 2018, au existat 20.000 de tranzacții între mai mult de 1.500 de jucători.

Caracteristicile care sunt comune pentru ambele jocuri ale lui Dale sunt gama de rarități. Questul eteric conține niveluri, de la comun la legendar, care au propriile statistici unice și bonusuri. Cel de-al doilea lucru pe care trebuie să-l țineți cont este profitul din bani reali pe care jucătorii îl pot câștiga, de asemenea, în bătăliile de arenă sau în turnee. Ether Dale a dezvoltat, de asemenea, o versiune mobilă a Ether Quest, lansată în iunie 2018.