Gloria Bistrita – Concordia Chiajna 1-3 (0-1) / Punct final in Liga I!

UPDATE: Ultimul meci al acestei editii de Liga I s-a disputat in doua zile. Intrerupt ieri din cauza ploii torentiale, astazi jocul s-a reluat din minutul 14. Gazonul s-a prezentat in conditii bune, tinand cont de situatia de ieri!

Pe o ploaie torentiala s-a jucat la Bistrita meciul de adio al celor doua grupari, atat Gloria, cat si Concordia urmand sa evolueze in esalonul secund din sezonul viitor. In aceste conditii antrenorii Manea si Stan au trimis in teren doua garnituri formate, in marea majoritate, din ceea ce se vrea a fi viitorul acestor cluburi.

Mai mult Ilie Stan, tehnicianul oaspetilor, si-a titularizat cei doi baieti, pe Andrei si Daniel, in linia mediana a gruparii ilfovene.

Meciul a fost unul destul de atractiv, ambele formatii si-au creat ocazii, iar cei mai atenti le-au si fructificat. Adica ilfovenii, care au marcat in ambele reprize in poarta Gloriei. Cubilla a inscris si el pentru bistriteni, el fiind al 14 – lea jucator care inscrie pentru Bistrita in acest sezon.

Gloria Bistrita – Concordia Chiajna 1-3 (0-1)

Min.5: Gazdele au reusit sa trimita mingea in poarta adversa, dar golul marcat de Cubilla a fost anulat pe motiv de fault in atac.

Min.14: Centralul bucurestean Radu Petrescu a intrerupt partida. Ploaia torentiala care cade in aceste momente face imposibila desfasurarea meciului in conditii optime. Meciul se va relua, vineri 31 mai, de la o ora 14.15!

Min. 31:0-1: Oaspetii deschid scorul dupa ce Savin a reluat mingea in poarta cu capul.

MIn.64: 0-2: La o balbaiala in defensiva ardelenilor rezerva Florin Ilie reuseste sa mareasca diferenta Concordiei pe tabela.

Min.68: 1-2: Cubilla reduce din diferenta marcand cu capul dupa o centrare din lovitura libera.

Min.84: 1-3: Sut spectaculos al lui Balgiu care mareste diferenta oaspetilor, din nou, la doua goluri.

Gloria Bistrita: Bota – Gut (65 Trestelnicu), Iordache, Hlinca, Jarda – Feher (69 Peica), Siplacan – Oprea, Cubilla, Chitu – Bruma (55 Pop). Antrenor: Nicolae Manea

Concordia Chiajna: Cobrea – Savin, Leca, Ghionea (46 Fl.Ilie), Bucurica – Novac – Andrei Stan (89 Belica), Cosereanu, Pana, Daniel Stan (69 Balgiu) – Rosu. Antrenor: Ilie Stan

Stadion: “Gloria” (Bistrita)

Arbitri: Radu Petrescu (Bucuresti); Cristian Nica (Ploiesti), Marian Gaspar (Timisoara). Rezerva: Marius Omut (Oradea). Observator: Patritiu Abrudan (Cluj)

Cartonase galbene: Gut (52)  / Ghionea (11), Cosereanu (72), Jarda (73)

Cartonase rosii: –

Sursa foto: ilfovsport.ro