GLUME DESPRE MINCIUNI

Cine n-a spus o minciuna in viata lui sa ridice mana sus! Da, asa e, nu ai cum sa nu te simti cu musca pe caciula, fiindca nu suntem perfecti, iar asta implica din cand in cand sa mai inflorim lucrurile pe ici, pe colo, ca sa dea bine. Fie ca le spunem ca sa nu ranim, sa ne conturam o imagine mai frumoasa in fata celorlalti, sa incercam sa scapam cu basma curata sau, pur si simplu, omitem intentionat anumite „detalii”, intalnim minciunile in conversatiile noastre mai mult decat ne-am inchipui. 

Sa nu mai vorbim de lunile in care au loc campaniile electorale, fiindca daca ar exista un numar limitat de minciuni in lume/an, ei bine, atunci am incepe sa spunem adevarul si numai adevarul, fiindca politicienii romani le-ar fi spus pe toate…intr-un singur discurs. Ce, mintim noi? 

CITESTE SI: Motivul pentru care capacul pixurilor este gaurit in varf. Solutia salveaza sute de vieti anual

Si-acum, acestea fiind zise, glume despre minciuni: 

„Prietena mea nu ma minte.. cu trei mici exceptii: Nu sunt suparata, Poti sa faci ce vrei si Nu cumpar nimic, doar ma uit.”

„Daca faci facultatea de politica, facultatea de jurnalism si pe cea de publicitate, cred ca ar trebui sa primesti diploma de excelenta in minciuna.”

„Cica exista o boala care te face sa minti necontrolat. Asa e, am auzit si noi de ea, se numeste campanie electorala.”

 Sursa: kissfm