GOLDEN FIGHTER CRAIOVA: ROMANIA vs SURINAM. Centura WKU pusa la BATAIE in BANIE

GOLDEN FIGHTER CRAIOVA. Centrul Multifunctional din Banie va deveni pentru o seara, vineri 20 octombrie cu incepere de la ora 20.00, gazda celui de-al doilea eveniment Golden Fighter in care se vor afla fata in fata luptatori de calitate din Romania, pe de-o parte, si Surinam, de cealalta parte.

Dupa succesul primei gale de acest tip, de la Timisoara, atunci cand Romania a intalnit China, promotorul circuitului Golden Fighter, Alin Falcusan, propune de aceasta data o confuntare intre luptatorii romani si cei originari din Surinam.

Astfel, cinci sportivi romani si cei cinci adversari surinamezi, care se antreneaza in Olanda, urmeaza sa urce in ringul amenajat la Centrul Multifunctional din Craiova. In prima parte a galei Golden Fighter publicul din Cetatea Banilor va fi incins de patru “ciocniri in ring”, una mai interesanta decat alta, intre luptatori foarte bine pregatiti, de valori apropiate.

Main eventul duelului romano-surinamez de vineri seara va fi reprezentat de intalnirea dintre Adrian Mitu si Marvin Sansaar, la categoria 77 kg, castigatorul urmand sa primeasca si centura intercontinentala WKU (World Kickboxing Union), Golden Fighter fiind singura promotie de K1 din Romania afiliata la aceasta organizatie mondiala de prestigiu.

Spectatorii care vor lua loc in sala Centrului Multifunctional din Craiova il vor putea vedea in ring si pe Kani Ingiohairo, care va lupta impotriva lui Alexandru Irimia. Sportivul originar din Surinam este renumit pentru KO-urile pe care le reuseste gratie unor lovituri spectaculoase de picior.

Bilelete pentru Golden Fighter Craiova pot fi cumparate pana la ora de incepere a galei de la Restaurant Spartan (Centru),  de la Centrul Multifunctional sau de la CS Power Gym. Gala Golden Fighter Craiova va fi transmisa in direct de postul de televiziune DigiSport cu incepere de la ora 20.00

Fight-cardul galei Golden Fighter Craiova propune urmatoarele 9 intalniri in ring:

GABRIEL COBZARU (Romania) – MIHAI TUDORIE (Romania) – 65 kg

MARIUS MUNTEANU (Romania)  – IONUT OPREA (Romania)  – 100 kg

MIHAI  IORGA (Romania)   – ADRIAN PETENCHEA (Romania)   – 67 kg

IONUT IANCU (Romania) – DUMITRU TIRA (Romania) – 110 kg

ARTUR JASHKUL (Surinam) – JONI MATE (Romania)   – 65 kg

BLEJD LENATR (Surinam) – ROBERTO CERCEL (Romania)   – 65 kg

JERRY VAN KATS (Surinam)  – HARIS FERIZOVIC (Romania) – 71 kg 

KANI INGIOHAIRO (Surinam) – ALEXANDRU IRIMIA (Romania)  – 80 kg

MARVIN SANSAAR (Surinam)  – ADRIAN MITU (Romania)   – 77 kg.

Golden Fighter este un circuit de competitii sportive de prestigiu ce se adreseaza luptatorilor cei mai bine pregatiti din Romania care au ocazia sa lupte intr-un mediu competitional profesionist, acolo unde sunt pusi fata in fata cu adversari de valoare, atat din tara, cat si din alte circuite internationale. 

Sursa foto: mondonews