Google Doodle de 1 decembrie 2012. Tu cum vezi Romania?

Google, prin echipa Google Romania, cu sprijinul Ministerului Educatiei, te provoaca: deseneaza si tu sigla pentru pagina www.google.ro si toata tara o va vedea pe 1 decembrie 2012!

Alexandra este una dintre primele participante inscrise in concurs, alaturi de alti colegi ai sai de la Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza din Bucuresti. A desenat stema Romaniei din perioada interbelica pentru ca ii plac simbolurile care tin de istorie.

Echipa Jurnalul TVR a realizat un scurt reportaj pe care puteti sa-l urmariti pe tvrinfo.ro.Ai intre 6 si 14 ani? Esti talentat la desen? Locuiesti in Romania? Vrei ca numele tau sa fie cunoscut de milioane de oameni? Vrei un premiu in valoare de 15.000 RON si produse electronice pentru scoala ta? Atunci esti candidatul perfect pentru Concursul Doodle 4 Google, cu tema „Romania mea este…”Date importante:16 octombrie – 7 noiembrie: Juriul desemneaza 30 desene semifinaliste8 noiembrie – 27 noiembrie: Vot public online pentru desemnarea primilor 10 finalisti1 decembrie: Anuntarea castigatorilor in cadrul ceremoniei de premiere, difuzata la TVR 1, in prime time; publicarea desenului castigator pe pagina de start a Google Romania – www.google.roMai multe detalii despre concurs si regulamentul acestuia le puteti afla accesand http://www.google.ro/doodle4google.

Sursa foto: TVR