GOOGLE GLASS a ajuns in Romania!

Celebrii GOOGLE GLASS sunt disponibili si in Romania prin intermediul retelei unui retailer de produse IT&C. OCHELARII high-tech nu pot fi cumparati inca, dar ii poti TESTA incepand din data de 7 mai.

GOOGLE GLASS sunt disponibili pentru teste in magazinele QuickMobile, iar vanzarile la nivel global vor incepe din toamna acestui an sau din 2015.

QuickMobile a organizat, miercuri, un eveniment de prezentare si TESTARE a GOOGLE GLASS, sub sloganul “OK, GLASS, welcome to Romania!”.

Citeste si: EL E “CEL MAI CONECTAT” OM DE PE PAMANT. VIDEO

In prezent, accesul la gadgetul futurist este limitat pe plan mondial de catre GOOGLE, la un numar restrans de persoane din Statele Unite ale Americii.

Actiunea QuickMobile reprezinta o premiera atat in Romania, cat si in Europa, si a fost dedicata in special romanilor pasionati de dispozitivele inteligente, dar si publicului curios sa exploreze un dispozitiv demn de filmele SF.

Gadgetul GOOGLE GLASS a facut senzatie anul trecut, in luna octombrie, la Bucuresti, in cadrul celei de-a doua editii a expozitiei Internet&Mobile World (IMWorld).

Citeste si: GOOGLE A PREZENTAT LENTILELE DE CONTACT INTELIGENTE. VIDEO

Cu ajutorul GOOGLE GLASS te poti conecta la internet si la retelele sociale. OCHELARII pot fotografia, inregistra video, au optiune de videochat, pot afisa ghiduri GPS, dar si traduce in timp real textele surprinse in campul vizual sau rostite de partenerul de conversatie.

Inovatia de la GOOGLE cantareste 43 de grame si este inca in stadiul de concept, fiind testata de 8.000 de utilizatori care au platit pentru fiecare exemplar GOOGLE GLASS suma de 1.500 de dolari.

Sursa foto: romaniatv.net