GOOGLE prezinta Android TV, Android Auto si trei smartwatch-uri

Zi plina pentru GOOGLE in cadrul conferintei anuale I/O pentru dezvoltatori. Americanii au prezentat oficial trei smartwatch-uri, un software pentru masini si platforma Android TV.

GOOGLE a prezentat LG G si Samsung Gear Live, care sunt deja disponibile pe piata, dar si Moto 360, un smartwatch ce va deveni accesibil la o data ulterioara, informeaza CNBC.com.

Ceasurile inteligente GOOGLE ii vor furniza utilizatorului informatii utile pe baza mediului in care acesta se afla.

Citeste si: LG G WATCH, CUM ARATA SI CAT COSTA!

Gadgeturile pot monitoriza starea de sanatate, pot furniza notificari si pot sincroniza aplicatii si informatii cu telefonul utilizatorului.

In cadrul aceleiasi reuniuni, GOOGLE a prezentat si software-ul Android Auto, destinat dezvoltarii de aplicatii pentru autoturisme.

Astfel, masini echipate cu Android Auto ar putea fi produse de companiile auto chiar de la sfarsitul acestui an, a declarat seful diviziei de automotive a GOOGLE, Andrew Brenner.

Software-ul va imbunatati navigarea auto, comunicatiile si va fi controlat vocal.

Citeste si: GOOGLE GLASS, DE VANZARE IN EUROPA. VEZI UNDE SI CAT COSTA!

Platforma Android TV va fi activata prin voce si va dispune de functii de cautare, a spus directorul Android, Dave Burke.

De exemplu, utilizatorii vor putea accesa diferite emisiuni TV prin comenzi vocale adresate smartphone-ului. GOOGLE discuta cu companii precum Sony, Sharp, Intel si Marvel in privinta acestui produs, a spus el.

Sursa foto: cnet.com, mirror.co.uk, fonearena.com, blog.laptopmag.com