GORGHIU a dezvaluit criteriile dupa care vor fi stabiliti CANDIDATII pentru ALEGERILE LOCALE din 2016

ALINA GORGHIU a vorbit la postul B1TV , despre alegerile din 2016, criteriile in baza carora liberalii isi vor desemna candidatii si situatia in care se afla EMIL BOC in partid.

Despre candidatii liberali la alegerile de anul viitor, liderul PNL a spus ca exista un set de criterii in baza caruia acestia vor fi stabiliti: ”Pe 24 mai am stabilit foarte clar la Consiliul National ca vom avea o competitie interna, iar cel desemnat candidat al PNL pentru diverse administratii locale nu trebuie sa aiba probleme cu legea, trebuie sa aiba o pregatire profesionala adecvata si  girul comunitatii, despre care se va afla printr-un sondaj”.

CITESTE SI: PROIECT pentru ALESII PENALI: Primarii, consilierii judeteni si locali care au fost CONDAMNATI nu-si mai pierd mandatul

”Cam  toti colegii nostri care au probleme (cu legea) s-au suspendat din functii de conducere, au facut un pas lateral”, a mai declarat Gorghiu.

”Avem conturile blocate. Nu sunt datorii din mandatul meu, dar eu mi le asum pe toate. Am responsabilitatea rezolvarii inclsuiv a problemelor administrative”, a mai sustinut Alina Gorghiu.

Aceasta a mai declarat ca vor avea o campanie electorala finantata la vedere si ca deja se poate observa la candidaturile care intra in competitia interna ca nu sunt cazuri revoltatoare de liberali care sa aiba probleme cu legea.

CITESTE SI: PSD incepe pregatirile pentru ALEGERILE LOCALE. PENALII PARTIDULUI AU VOIE SA CANDIDEZE

Intrebata daca Emil Boc mai este dedicat partidului sau nu, dat fiind ca Traian Basesacu si-a anuntat inscrierea in PMP, Gorghiu a spus ca va exista o discutie in partid pe aceasta tema.

”As vrea sa stiu si eu daca Emil Boc e trup si suflet pentru partid sau poate vrea alt proiect sau sa faca un pas lateral. Nu mai sunt atat de sigura ca Boc va fi candidatul pentru primaria din Cluj-Napoca. Va fi o discutie in partid pe aceasta tema”, a declarat copresedintele PNL despre situatia in care se aflia Emil Boc in partid.

Sursa foto realitatea