GORGHIU: ACL nu o mai considera pe Gabriela Firea un oponent cu care se poate intra in dialog

COPRESEDINTE PNL, ALINA GORGHIU, ROMANIA, ATRAGE ATENTIA, TONE, ALIMENTE, RISIPA ENORMA, PROPUNERE LEGISLATIVA, FLORIN ALEXE, MANCARE, ONG, ORFELINATE, CAMINE DE BATRANI

Alina Gorghiu, purtatoarea de cuvant a PNL, spune ca Alianta Crestin Liberala (ACL) nu o va mai considera pe social-democrata Gabriela Firea un oponent cu care se poate intra in dialog pana in momentul in care acesta nu va dovedi ca a inteles gravitatea afirmatiilor pe care le-a facut.

Gorghiu o acuza pe purtatoarea de cuvant a campaniei prezidentiale a candidatului PSD ca isi continua “atacurile mizerabile” si considera ca “un boicot al acestui gen de comportament ar prinde bine spatiului public din Romania”.

CITESTE SI: GABRIELA FIREA s-a ales cu inca doua PLANGERI PENALE pentru DISCRIMINARE 

Purtatoarea de cuvant a PNL mai considera ca acuzatiile pe care Firea le aduce lui Iohannis sunt ”de-a dreptul marsave” si apreciaza ca, in spatele “minciunilor si afirmatiilor jignitoare” adresate lui Klaus Iohannis in aceasta campanie electorala, s-ar afla Victor Ponta.

“In conditiile in care, doar pentru a-l ataca pe Klaus Iohannis, Gabriela Firea ajunge sa faca declaratii revoltatoare si discriminatorii la adresa familiilor fara copii si continua sa lanseze atacuri josnice, consider ca, pana nu isi revizuieste comportamentul, mesajele purtatorului de cuvant al campaniei lui Victor Ponta nu mai pot fi luate in considerare. ACL nu poate sa gireze comunicarea cu o persoana care nu respecta cele mai elementare norme de bun simt si duce lupta politica la un nivel inacceptabil de scazut. Drept urmare, pana cand nu va dovedi ca a inteles gravitatea afirmatiilor facute, este nejustificat sa o mai consideram pe Gabriela Firea drept un oponent cu care am putea intra in dialog”, declara Alina Gorghiu, potrivit unui  comunicat de presa remis luni.

CITESTE SI: CSABA ASZTALOS: Decizia in cazul Gabrielei Firea va fi luata saptamana viitoare 

“Comunicatul remis astazi presei de doamna Firea nu este decat un lung sir de calomnii si minciuni la adresa candidatului ACL, reluandu-se teme clarificate de ani de zile, precum asa-zisa implicare in adoptii de copii in anii ’90. Daca doamna Firea, incurajata de Victor Ponta, nu stie inca faptul ca o campanie electorala nu justifica atacuri de joasa speta, poate o va ajuta sa inteleaga acest lucru un boicot public venit nu doar din spectrul politic, ci din partea tuturor cetatenilor, al mass-media si al societatii civile”, a mai aratat purtatorul de cuvant al liberalilor.

Sursa foto: pnl.ro