GORGHIU ACUZA: Activitatea guvernamentala este BLOCATA. PONTA vorbeste doar de SITUATIA sa JURIDICA

Activitatea guvernamentala este blocata, iar premierul VICTOR PONTA nu vorbeste decat despre “situatia sa juridica”, a declarat, joi, la Deva, intr-o conferinta de presa, copresedintele PNL ALINA GORGHIU.

“Activitatea guvernamentala este blocata. Singurii care vorbesc astazi despre cum se face in mod real guvernarea, despre cum ar trebui sa fie tratate problemele din sanatate, din educatie suntem noi, cei din opozitie. Ponta nu stie sa vorbeasca decat de problema juridica a domniei sale si despre problema domniei sale de la Palatul Victoria, adica nevoia de a se tine cu mainile de scaunul de la Palatul Victoria”, a declarat ALINA GORGHIU.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU, despre CONDITIA IMPUSA DE PONTA sa DEMISIONEZE: ESTE RIDICOLA

Ea a sustinut ca premierul VICTOR PONTA va pierde in curand functia din Guvern.

“Din punctul meu de vedere este cel mai periculos precedent la care asistam intr-o tara democratica anume acela de a avea un prim-ministru urmarit penal, inculpat, inca in functie. Cred ca este o performanta memorabila, dar, din pacate, negativa si sper ca acest lucru (…) sa se rezolve cat de repede se poate. Vedeti ca VICTOR PONTA alearga sa puna capacul pe oala ba la partid, ba la Guvern, ba la coalitia guvernamentala. Nici nu stie pe ce fronturi sa mai lupte ca sa-si rezolve problemele. Din pacate pentru domnia sa, partidul l-a pierdut, va pierde curand si Guvernul, din fericire pentru Romania”, a mai spus copresedintele PNL.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: VICTOR PONTA este pe ultima suta de metri a carierei de PREMIER

Pe de alta parte, GORGHIU a spus ca Romania are un guvern care “a excelat in harti” in privinta autostrazilor.

“Avem un guvern care a excelat in harti. N-a excelat deloc, ba dimpotriva a fost cel mai slab guvern atunci cand a fost vorba despre autostrazi. Este Guvernul care a facut zero autostrazi, a schimbat ministri dupa ministri, a facut harti dupa harti si la un an si opt luni distanta a reusit sa aprobe Masterplanul pe infrastructura. Din pacate, cred ca este un drum pe care il stim. Nu va face minuni nici acest ministru (al Transporturilor, Iulian Matache – n.r.) – a fost secretar de stat al domnului IOAN RUS si s-a ocupat in mod direct de infrastructura din Romania ca si domnul Rus. Nu ma astept la niciun miracol, nu ma astept la nimic spectaculos, cum nu ma astept sa nu mai candideze Ponta, pentru ca nu a reusit sa faca autostrada Comarnic-Brasov”, a mai declarant ALINA GORGHIU.

Cei doi presedinti ai PNL, ALINA GORGHIU si VASILE BLAGA, s-au aflat, joi, in judetul Hunedoara, la Deva, unde au sustinut o conferinta de presa.

 Sursa foto realitatea TV