Gorghiu: Am vazut ramuri de maslini din partea lui Ponta, dar nu mai crede nimeni in buna sa credinta

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni seara, in emisiunea moderata de Rares Bogdan la Realitatea TV, ca premierul Victor Ponta a inceput sa fluture cat se poate de evident ramuri de maslini, insa a subliniat ca nimeni nu mai crede in buna sa credinta. Totodata, Gorghiu  s-a declarat “convinsa” ca “nu va trece primavara” fara ca guvernul Victor Ponta sa fie demis si si-a exprimat convingerea ca presedintele Klaus Iohannis intelege jocul “straveziu” al premierului.

“Ramurii de maslini din partea dl Ponta i-am vazut si i-a fluturat cat se poate de evident”, dar nu mai crede nimeni in “buna credinta” a sa, a spus Gorghiu.

“Nu vreau sa dau date exacte dar (…) in cateva luni lucrurile astea vor fi transate printr-o motiune de cenzura, prin vointa parlamentarilor”, a spus ea, subliniind insa ca in PNL nu vor veni traseisti. “Nu aducem traseisti, sa nu se sperie nimeni”, a spus ea.

Gorghiu a argumentat ca “fiecare zi cu dl. Ponta la Palatul Victoria se transforma in pierderi pentru cetatenii Romaniei, fiecare zi costa economia, imaginea publica a romanilor in afara granitelor”.

Citeste si: PNL: PONTA SE AGATA CU DISPERARE DE POSTUL DE PREMIER, EL FIIND MARIONETA BARONILOR LOCALI

In ceea ce priveste ideea lui Victor Ponta de a chema la dialog opozitia pentru Codul electoral, Alina Gorghiu s-a declarat osor “jenata” de “apetenta spre dialog” a primului ministru, “acum, cand mandatul domniei sale e spre final”.

“E disperarea tipica pentru un om la final de mandat, la final de cariera politica”, a comentat ea.

Alina Gorghiu a mai spus ca actiunile lui Victor Ponta tin de o strategie de imagine “stravezie” in care nici presedintele Klaus Iohannis, “nici PNL si nici electoratul care a crezut in noi nu crede”. In opinia sa, “Victor Ponta e un fel de lup in straie de bunicuta si se chinuie sa joace rolul acesta ca sa ramana la merinde”. 

CITESTE SI: Ce spune Ponta despre ipoteza ca vreun membru al coalitiei sa sprijine motiunea opozitiei contra Guvernului