GORGHIU asteapta consultari cu PSD pentru a putea spune daca PNL va vota sau nu Codul Fiscal

ALINA GORGHIU, POSTARE, FACEBOOK, REZULTATE, INITIATIVA PNL, DIALOG, PARTIDE, TEME, INTERES MAJOR, PSD, SEMNAL, ACCEPTARE, COD FISCAL

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a refuzat sa precizeze, marti seara, invitata la Antena 3, daca liberalii vor vota sau nu Codul Fiscal in sesiunea extraordinara a Parlamentului care va fi convocata in aceasta vara, precizand ca a inteles ca “dl DRAGNEAe disponibil” pentru un dialog pe aceasta tema.

“Va spun in secunda in care vom reusi sa ne vedem in formula extinsa”, a afirmat ea, la insistentele moderatorului daca PNL va vota sau nu Codul Fiscal, trimis spre reexaminare de presedintele KLAUS IOHANNIS.

CITESTE SI: PONTA: Toti au fost de acord cu CODUL FISCAL. Dupa aceea S-AU RAZGANDIT

ALINA GORGHIU a afirmat ca “PSD nu a spus nu propunerii noastre de a face un dialog constructiv” pe tema problemelor legate de fiscalitate, asa cum si UDMR a acceptat propunerea liberalilor la un dialog pe aceasta tema. 

Ea a facut din nou apel la “prudenta, ratiune si dialog” in ceea ce priveste Codul Fiscal.

CITESTE SI: Dragnea: Ministrul Finantelor va face o NOUA PROGNOZA privind EFECTELE Codului fiscal

Chestionata de ce s-au razgandit liberalii, care initial au votat in Parlament Codul Fiscal, ALINA GORGHIU a invocat criza din Grecia si proiectul legii salarizarii din sectorul bugetar, care au intervenit ulterior acelui moment.

Sefa PNL a sustinut insa ca VICTOR PONTA “in curand pierde si guvernul”, dupa ce a fost izolat la Palatul Victoria, si si-a exprimat speranta ca liberalii vor avea succes cu motiunea de cenzura din aceasta toamna.

“VICTOR PONTA mai este la Palatul Victoria pentru ca LIVIU DRAGNEA se intampla sa nu isi facut toate jocurile in interiorul PSD”, a sustinut ALINA GORGHIU.

Presedintele PSD LIVIU DRAGNEA a declarat luni ca nu respinge niciun fel de discutie, cu niciun partener.

Sursa foto realitatea