GORGHIU: Atat PONTA cat si ANTONESCU au avut de pierdut din ruperea USL

Co-presedintele PNL ALINA GORGHIU a declarat, marti seara, intr-o emisiune televizata, ca atat VICTOR PONTA cat si CRIN ANTONESCU au avut de pierdut in urma ruperii USL.

“(…) Cred ca si VICTOR PONTA si CRIN ANTONESCU au pierdut din ruperea USL. Unul a pierdut partidul si isi va pierde cariera politica din varii motive, printre care ultimul este ca se incapataneaza sa ramana in functie, o incapatanare demna de o cauza mai buna, dar fiecare isi alege cauzele pentru care se lupta, iar CRIN ANTONESCU si-a pierdut partidul si a pierdut europarlamentarele in mare parte tot din acest motiv”, a spus ALINA GORGHIU la Antena 3.

CITESTE SI: GORGHIU: PNL propune consultari cu PARTIDELE PARLAMENTARE pe teme de INTERES MAJOR

Despre VASILE BLAGA, GORGHIU a spus ca este un om care a reusit sa ii castige respectul.

“Nu as spune ca VASILE BLAGA este fioros (n.r.—aluzie la porecla lui Blaga—”Buldog”), este un om foarte organizat, care a reusit sa imi castige respectul in aceste sase luni in care colaboram. Am cunoscut si dimensiunea asta a lui, de organizator mai aspru in campania pentru prezidentiale, dar e nevoie, reusim sa ne completam profilul”, a mentionat co-presedintele PNL.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: Guvernul lupta doar sa controleze politic TVR, nu sa-i rezolve problemele

ALINA GORGHIU a mai spus ca primarului municipiului Cluj-Napoca, EMIL BOC, este unul dintre membrii PNL dar nu l-a vazut la niciun fel de sedinta a partidului si ca ramane de vazut daca va dori sa mai candideze pentru primarie sau daca electoratul il va mai sustine.

 Sursa foto b1